Green Resto

Over ons

’t Kapsalonneke is een moeder-dochterbedrijf dat is opgericht door Anita van de Sande op 19 nov 2004. Anita geloofde niet in de media en heeft de salon door middel van mond-op-mondreclame aan de man weten te brengen. Samen met de helpende hand van stagiaires heeft Anita de kapsalon opgebouwd. In de tussentijd heeft haar dochter, Manuela, de kappersopleiding aan het Imko te Breda afgerond en gaat samen met Anita in de kapsalon werken.

Images

Na twee jaar gewerkt te hebben naast haar moeder en te hebben mogen leren van de jarenlange ervaring van Anita, is Manuela klaar om het stokje over te nemen. Er volgt een feestelijk heropening op 18 September 2010, waarbij Manuela tot eigenaresse is vernoemd.

Onder het bewind van zowel Anita als van Manuela is er bij ’t kapsalonneke altijd ruimte geweest voor stagiaires. Ook Manuela heeft tijdens de opleiding haar stage doorgelopen bij ’t Kapsalonneke. Manuela wil graag door blijven gaan met het aanbieden van een stageplek voor kapper en kapster in opleiding. Zelf weet ze ook nog goed hoe het is om een stagiaire te zijn en weet wat deze kappers of kapster in spe nodig hebben om uit te groeien tot een volwaardige allround haarstylist.

Op dit moment wordt de stageplek ingevuld door Melissa van de Berg, die samen met Manuela door de weeks voor u klaar staan om u te adviseren en te behandelen. In de weekenden is ook Anita aan het werk om het team te versterken.